LAYAL News
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

LAYAL News


 
AccueilAccueil  PublicationsPublications  S'enregistrerS'enregistrer  ConnexionConnexion  
-45%
Le deal à ne pas rater :
Four encastrable Hisense BI64213EPB à 299,99€ ( ODR 50€)
299.99 € 549.99 €
Voir le deal

 

 Handbook of Fermented Meat and Poultry

Aller en bas 
2 participants
AuteurMessage
aya

aya


Messages Messages : 876
Points Points : 2410

Handbook of Fermented Meat and Poultry Empty
MessageSujet: Handbook of Fermented Meat and Poultry   Handbook of Fermented Meat and Poultry Icon_minitimeLun 8 Juin 2009 - 22:43

[Vous devez être inscrit et connecté pour voir cette image]

Handbook of Fermented Meat and Poultry
By Fidel Toldrá
Publisher: Wiley-Blackwell
Number Of Pages: 576
Publication Date: 2007-09-01
ISBN-10 / ASIN: 0813814774
ISBN-13 / EAN: 9780813814773
Binding: Hardcover
An internationally respected editorial team and array of chapter contributors has developed the Handbook of Fermented Meat and Poultry, an updated and comprehensive hands-on reference book on the science and technology of processing fermented meat and poultry products. Beginning with the principles of processing fermented meat and ending with discussions of product quality, safety, and consumer acceptance, the book takes three approaches: background and principles; product categories; and product quality and safety.

[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]
Revenir en haut Aller en bas
maestro363

avatar


Messages Messages : 300
Points Points : 298

Handbook of Fermented Meat and Poultry Empty
MessageSujet: Re: Handbook of Fermented Meat and Poultry   Handbook of Fermented Meat and Poultry Icon_minitimeMer 3 Fév 2010 - 12:11

thank you very much aya
Revenir en haut Aller en bas
 
Handbook of Fermented Meat and Poultry
Revenir en haut 
Page 1 sur 1

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
LAYAL News :: Espace Vétérinaire :: English Ressources-
Sauter vers: