wolf
Messages : 483 Points : 183
| Sujet: Meat Science: An Introductory Text Jeu 12 Fév 2009 - 19:35 | |
| [Vous devez être inscrit et connecté pour voir cette image] Meat Science: An Introductory Text By P. D. Warriss Publisher CABI | ISBN: 0851994245 | edition 2000 | PDF | 310 pages | 2,85 mb This is an introductory textbook on meat science that will be suitable for students of animal, veterinary and food science. The book covers topics in producing and eating meat, the growth and body composition of animals, animal slaughter, the chemical composition and structure of meat and other relevant areas. It will also serve as a primer for those taking a postgraduate course in meat science, and provide useful background for professionals in food hygiene and meat inspection. Links: uploading.com [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]depositfiles.com [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]uploadbox.com [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]RS Link [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] | |
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dr_adelelgd
Messages : 3 Points : 0
| Sujet: Re: Meat Science: An Introductory Text Sam 28 Fév 2009 - 18:50 | |
| YR eBOOK pages r all black . plz correct it | |
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nadia
Messages : 522 Points : 256
| Sujet: Re: Meat Science: An Introductory Text Sam 28 Fév 2009 - 20:01 | |
| شكرا و الكتاب يفتح بشكل جيد حاول مرة أخرى يا دكتر عادل مع [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] | |
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maestro363
Messages : 300 Points : 298
| Sujet: Re: Meat Science: An Introductory Text Jeu 18 Fév 2010 - 12:57 | |
| merci pour l'effort mais les liens sont morts | |
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| Sujet: Re: Meat Science: An Introductory Text | |
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